Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virágtartók képes leírás - Virágtartók, kaspók.tlap.hu
részletek »

Virágtartók - Virágtartók, kaspók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragtartok.tlap.hu » Virágtartók
Keresés
Találatok száma - 7 db
Kaspók, kerámiák - Dériné Vértes Zsuzsanna munkái

Kaspók, kerámiák - Dériné Vértes Zsuzsanna munkái

Folyamatosan járva a világot, beutazva több kontinenst is az évek során, minden utammal igyekeztem magamévá tenni az egzotikus tájak kézműves hagyományait, szín és stílus világukat rendszeresen ötvözöm a modern lakberendezési igényekkel. Leginkább természetesen saját izlésembõl kiindulva, de immár bátran állíthatom hogy másokat is megfogott a látásmódom. A festményeim szín- és stílusvilágát is előszeretettel viszem át az agyag tárgyakra. Minden darab kézzel, egyedileg készül. De bár kollekcióim állandóan megújulnak, az árakban mindig az elérhetõséget tartom szem előtt; enteriőr design és belsőépítészeti díszítő munkáimnál is a megrendelő elképzeléseinek megfelelő összhangot teremtek kerámiáim, képeim között. Az egyedi lakberendezői illetve személyes gyűjti megrendelések mellett sok, hangulat és színvilágában különböző virágüzlet számára is rendszeresen készítek vázákat, virágtálakat és kaspókat a mai napig is.

Köztéri virágtartók

Köztéri virágtartók

Társaságunk műkőből készült vázák, szökőkutak, lámpák, szobrok, figurák, kerti dísztárgyak forgalmazásával foglalkozik. Ezen termékek közép európai importőrei vagyunk. Termékeink minőségi márványpor kőzúzalékból és dán cementből készülnek, teljes mértékben fagyállóak. Termékeink fő piaca Németország, így a termékeink minősége a német elvárásoknak megfelelően kimagaslóan magas. Az árak viszont alacsonyak.

Mikerámia - Egyedi kerámia alkotások

Mikerámia - Egyedi kerámia alkotások

aholányi Gabriella és Illés László Szentendrén élő keramikusok. 2005-től közösen dolgoznak Mikerámia néven. Közös műhelyük, a Kerámia Udvar, Szentendrén található közel a belvároshoz, a Bükkös patak partján, ahol hétközben és szombat délelőtt is szívesen látják a vásárlókat.Sokféle egyedi tárgyat készítenek: különleges, egyedi kerámia dísztárgyakat, konyhai és fürdőszobai tároló és használati edényeket, lakberendezési tárgyakat, illetve kisebb-nagyobb ajándéktárgyakat. Órákat, lámpákat, tükröket, vázákat, kaspókat, étkészleteket, tálakat, tálcákat, tányérokat, bögréket, kávés csészéket, müzlis tálakat, pálinkás butellákat, stampedliket, sütő-főzőedényeket, mézes csuprokat, sótartókat, borstartókat, fűszertartókat, cukortartókat,szalvétagyűrűket, gyertyatartókat, olajmécseseket, almasütőket, párologtatókat, füstölőtartókat, fényképtartókat, ékszertartókat, lámpásokat, madáritatókat, madáretetőket, névjegytartókat és egyedi kerámia ékszereket.

Műanyag virágcserepek, balkonládák, virágtartók

Műanyag virágcserepek, balkonládák, virágtartók

A műanyag rendszerint nem olyasmi, amibe az ember beleszeret. A műanyag virágtartók, virágcserepek, balkonládák nem a minőség varázsáról szólnak és rendszerint a lélegzetelállító szépség sem velejárójuk. Viszont van egy sor olyan helyzet, amikor nagyon is praktikusak. Mert olcsók, mert nem törékenyek, mert könnyűek, mert nem fáj nagyon, ha pótolni kell. Ezekre a helyzetekre kínálunk megoldást széles választékkal és földhözragadt árakkal. Műanyag virágcserepek, alátétek, balkonládák és balkontálcák, virágtartók, aténék. Plusz néhány kerámia kaspó is azoknak, akik ragaszkodnak a klasszikus anyagfelhasználáshoz.

Old Sandman - Garden and More

Old Sandman - Garden and More

Az OldSandman Garden and More kül- és beltéri dekorácós és használati tárgyai között biztosan megtalálja a saját sítlusát is. Antik, vintage, landhaus, saját célra vagy ajándékba; készséggel állunk a rendelezésére, hogy háza/lakása otthon legyen, illetve hogy a kert ne csak egy kert legyen, hanem otthona része. Pontos és precíz csomagküldés, megbízható minőség. Nézzen körül webshop-unkban, ahol minden termékről részletes leírást talál anyagát, méretét tekintve. Virágkaspóink között egészen egyedi és hagyományos megoldásokat is talál.

Rattan virágtartók

Rattan virágtartók

Cégünk az Elisa Rattan Kkt. 1993-óta foglalkozik rattanbútorok, kiegészítők, lakásdekorációk forgalmazásával, amelyek különböző távol-keleti országokból származnak. Telephelyünkön, olyan rattan bútorokat, kiegészítőket, kínálunk, amelyek kiváló minőségűek. A katalógus alapján kiválasztott, egyéb bútorokat, amelyek készleten vannak, pár napos határidővel tudjuk szállítani.

Virágcserép gyártás

Virágcserép gyártás

Az általunk gyártott termékek több kategóriába sorolhatók a műanyag virágtartó edényeken belül. Vannak Virágcserepek és alátéteik, balkonládák és alátéteik, függesztettek, fali kaspók, burkolatok, szaporítók. Büszkék vagyunk arra, hogy ezek a termékek mind saját üzemeinkben készülnek, saját telephelyeinken, saját tulajdonban lévő gépeken. Kínálatunkban találhat díszesebb, és teljesen egyszerű virágtartókat igényeinek megfelelően.

Tuti menü