Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Virágtartók készítése házilag képes leírás - Virágtartók, kaspók.tlap.hu
részletek »

Virágtartók készítése házilag - Virágtartók, kaspók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragtartok.tlap.hu » Virágtartók készítése házilag
Keresés
Találatok száma - 12 db
Creaton virágtartó

Creaton virágtartó

A masszát 7-10 mm nyújtjuk szabálytalan szélű és lapot képezünk, felszabdaljuk a lapot szabálytalan méretekre, a másik színű masszából is elvégezzük a műveletet. A következőkben is csíkokat készítünk a 3 külöböző színű masszából Belesimitjuk a formába az első réteget

Csináld magad virágtartó

Csináld magad virágtartó

A szerző kifejezetten kerti virágtartónak írja, de én simán el tudom képzelni bentre is! Nagyon sok növényem van, de, azok a virágtartók, amiket kiskereskedelemben lehet kapni nem igazán jönnek be. A divatos design virágtartók, pedig elég drágák és nem is tetszett még egy sem ennyire mint ez.

Fali virágtartó kreatívan

Fali virágtartó kreatívan

A cikk-cakkban elkészített változatot tovább díszíti a színezés előtt ragszalaggal letakart, és így az alapszínűen hagyott kontúrvonal. A színek kiválasztásánál gondoljunk arra, hogy a sötétebb színt a világosabb nem fedi tökéletesen, ezért ha a cikk-cakk vonalat szeretnénk a sötétebb színnel, akkor a festés sorrendjét meg kell fordítani. A világosabb színnel fessük először a kész ládát, majd a festék száradása után a cikk-cakk vonalat szabadon hagyva tegyük fel a ragszalagot, és fessük meg a kontúrvonalat.

Farönkből virágtartó

Farönkből virágtartó

Szükségünk van egy darab farönkre, és növényekre lehetőleg olyat válassz, amelyik nem nő nagyra, kis gyökérzetű. Az egyik oldalán fúrj számos, különböző méretű, mélységű lyukat, mely a vízelvezetést segíti majd elő. A tetejére pedig véssük kis a növények ágyását. Szórjunk bele földet, és ültessük bele a növényeinket. A végeredmény magáért beszél.

Festett virágcserép készítése

Festett virágcserép készítése

Az egyszerű, legtöbbször műanyag cserépben árult szobanövényeket átültethetjük agyagcserépbe, illetve agyagcserépben lévő növényt tárolhatunk dekoratív kaspóban. Ilyen dekoratív virágcserepet, illetve kaspót házilag is könnyen készíthetünk. A festett virágcserép előnye, hogy ízlés szerinti méretben és mintával elkészíthetjük, akár gyerekek is nekiláthatnak, és ajándéknak is tökéletes..

Hogyan készítsünk dekoratív kerti virágtartót?

Hogyan készítsünk dekoratív kerti virágtartót?

Bármilyen típusú virágtartót lehet szemet gyönyörködtető virágcserépként használni, amennyiben megáll benne a föld és jó vízelvezetésű. Egy régi vödör, vagy locsoló is érdekes lehet a maga módján. A modern virágtartókat is lehet nedves földdel öregíteni, annak érdekében, hogy érdekesebb külsőt kapjanak.

Hulladékpapírból környezetkímélő virágtartó

Hulladékpapírból környezetkímélő virágtartó

Hulladékpapírból környezetkímélő virágtartó edényt gyárt egy győri családi vállalkozás Bőnyben. Azért fogtak a kezdeményezéshez, mert úgy gondolják, hogy a biotermék helyettesíthetné a műanyag 'cserepeket', amelyeket Magyarországon milliószámra dobnak a szemétbe, jelentősen terhelve a környezetet

Igy készül az emeletes virágtartó

Igy készül az emeletes virágtartó

Az emeletes virágtartó az egyik legjobb alternatíva azoknak, akiknek nincs kertjük. Vagy azoknak, akiknek van, de szeretnék feldobni valami egyszerű, nagyszerű ötlettel :) lehet egyszerű, vagy színes, mintás, vagy sima, a lényeg, hogy könnyed, vidám hangulatot keltsen.

Makramé csomózás

Makramé csomózás

A makramé, egy könnyen megtanulható csomózási technika. Csomózással készíthetünk karkötőket, nyakláncokat, ékszereket, faliképeket, virágtartókat, táskákat, egyéb öltözék kiegészítő és lakásdíszítő tárgyakat.A csomózáshoz használható zsinegek: színes juta-, len- és kenderzsinegek, különböző kézimunka fonalak, bőr, selyem valamint műanyag alapanyagú fonalak, szálak.

Hirdetés
Makramés virágtartó

Makramés virágtartó

Én natúr kenderzsinegből fogom csinálni a virágtartót. De, lehet bármilyen vastagabb fonalból, ami nem nyúlik. Ez ízlés dolga és persze azé, hogy mi van otthon. A kenderzsineg jó mutat, viszont nehéz vele dolgozni, mert foszlik és könnyen szakad.

Virágtartó fal készítése videó

Virágtartó fal készítése videó

Készítsünk virágtartó falat a kertbe, akár egy fal mellé is állíthatjuk de akár térelválasztóként is funkcionálhat, miközben látványosan feldobja a kertünket a pár virág. Akiknek kicsi a kertjük vagy csak egy teraszra szeretnének egy kis virágot azoknak is ideális választás a virágtartó fal. Az elkészítése is rendkívül egyszerű, kezdők is el tudják készíteni.

Virágtartó könyvekből

Virágtartó könyvekből

Ha belegondolunk, hogy a könyvek és a papír általában a fáknak köszönhetik a létüket, akkor nem is tűnik furcsának a könyv és a növénytartó párosítása. A Gartenkultur project két olasz fejéből pattant elő. Fogtak néhány régi könyvet, magazinokat, lyukakat fúrtak beléjük, a nedvesség elleni védelemként környezetbarát, növényi alapú ragasztóval vonták be az üreget, kibélelték virágfölddel és beleültettek egy növényt. A végeredmény egy eredeti, környezetbarát lakásdekoráció mely egy kis kézügyességgel saját kezűleg is elkészíthető. Azoknak, akik nem szeretnének saját maguk bíbelődni az egyedi virágtartó kialakításával, a képek után ott a Gartenkultur oldalának linkje.

Tuti menü