Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vasból készült virágtartók képes leírás - Virágtartók, kaspók.tlap.hu
részletek »

Vasból készült virágtartók - Virágtartók, kaspók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragtartok.tlap.hu » Vasból készült virágtartók
Keresés
Találatok száma - 7 db
Alchimista Stúdió

Alchimista Stúdió

Termékeink: ágyak, ajándéktárgyak, asztalok, bortartók, ékszer-műalkotás, fogasok, gyertyák, gyertyatartók, korlát, lakberendezési tárgyak, művészi nyomat-poszter, polcok, tükrök, világítótestek, virágtartók, ülőbútorok.

Eleven Mester Kovács Kft. - Kovácsoltvas termékek

Eleven Mester Kovács Kft. - Kovácsoltvas termékek

Rozsdamentes kovácsoltvas termékekre van szüksége, hogy otthona szemet gyönyörködtető legyen? Az Eleven Mester Kovács Kft. több évtizede foglalkozik kovácsoltvas, kézzel megmunkált kapuk, kerítések, korlátok, és egyéb fémipari termékek tervezésével és kivitelezésével. Weboldalunkon megtalálhat minden fontos információt, referenciát és elérhetőséget: rozsdamentes-kovacsoltva s.hu. Mi minden esetben ingyenes állapotfelmérést és szaktanácsadást nyújtunk Önnek az ország bármely területén. Nálunk a szerződésben rögzített ár a végleges ár. Az Európai Úniós szabványokat betarva végezzük minden egyes megrendelésünk kivitelezését s 20 éves garanciát vállalunk munkáinkra.

Fitoland virágtartók

Fitoland virágtartók

Kovácsolt vasból készített, dekoratív virágtartó állvány, mely beltéri és kültéri cserepes növényeink elhelyezésére egyaránt alkalmas. Széles beltéri és kültéri növényválasztékunk, virágbolti termékeink, valamint kertészeink, virágkötőink szaktudása lehetőséget teremt belső és külső terek, irodák, közintézmények, szállodák igényes díszítésére.

FlowerFleur virágtartó-virágállvány

FlowerFleur virágtartó-virágállvány

Virágtartóink, virágállványaink acélcsőből készülnek elektrosztatikus porszórással bevonva Az különleges alakú kosarak forgathatók és levehetők A szokásos színek : fehér, matt fekete, matt barna, IKEA ezüstszürke.Virágtartóinkat, virágállványainkat személyesen megvásárolhatja nálunk vagy postai utánvéttel elküldjük Önnek. Kérem telefonáljon, mielőtt ellátogatna hozzánk, mert nem egy boltba jön, hanem a készítőhöz, aki nem biztos, hogy éppen fogadni tudja Önt.

Kovácsolt jellegű virágtartók

Kovácsolt jellegű virágtartók

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Öntöttvas virágtartók, állványok

Öntöttvas virágtartók, állványok

A webáruházban kiválasztott és megrendelt termékeket fizetheti előre átutalással is. Megrendelést kiszámlázzuk, a számla másolatát e-mail-ben elküldjük önnek. Kérjük, hogy a számla végösszegét utalja át a számlán feltüntetett bankszámlára. Átutalás megérkezését követően teljesítjük megrendelését (ezt a fizetési módot ajándékküldés, illetve nagyobb értékű megrendelés esetén javasoljuk.

Rozsdamentes virágtartók

Rozsdamentes virágtartók

A látvány nem a mennyiségen múlik, hanem sokkal inkább azon, hogy a növények és kerti tárgyak harmonikus képet alkossanak. Válassz rozsdamentes acél kaspókat, növénytartókat a cserepes növényeknek! 3 féle növénytartóból válogathatsz, mindezt 16 méretben. A nagyméretű virágládákba ültetett nagy növények rendkívül látványosak, azonban mozgatásuk okozhat némi fejtörést.

Tuti menü