Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Különleges virágtartók képes leírás - Virágtartók, kaspók.tlap.hu
részletek »

Különleges virágtartók - Virágtartók, kaspók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragtartok.tlap.hu » Különleges virágtartók
Keresés
Találatok száma - 9 db
Egzotikus áruk boltja kaspók

Egzotikus áruk boltja kaspók

Az Egzotikus Áruk Boltja 1997 óta folyamatosan bővülő kínálattal szolgálja ki a különleges, távol keleti és afrikai dísz- és ajándék tárgyak, valamint bútorok iránt érdeklődő vásárlókat. Boltunkban megtalálhatók a fa és fonott ülő- és étkezőgarnitúrák, polcok és egyéb bútorok, bútor kiegészítők. Fonott kosarak, ládák,batikolt faliképek, fafaragások, és számos más varázslatos tárgya titokzatos keletnek. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el hozzánk, nem fog csalódni!

Egzotikus virágtartók

Egzotikus virágtartók

Önt is elbűvölik a képek? Esetleg el is vágyódna ezekre az egzotikus tájakra, érezni a forró levegő páráját, a selymes tengerparti homokot, az ízek és illatok végtelen változatosságát, a helyi lakosok önzetlen kedvességét? Addig azonban engedje meg, hogy mi magunk hozzuk el Önnek a Balinéz szigetvilág, India, Nepál és Thaiföld üzenetét. Tárgyainkkal,

Gurulós virágtartó

Gurulós virágtartó

Gurulós virágtartó a cserepes növények könnyű mozgatásához. A virágcserép méretéhez állítható (42 cm-ig).A kerekek fékkel ellátottak, így biztonságosan és stabilan rögzíthetjük a kívánt helyre. Segítségével növényei könnyedén áttolhatóak, így mindig ideális környezetben nevelkedhetnek. Padlófűtés esetén is tökéletes megoldás, hogy növényei távol legyenek a meleg padlótól. Kültéri alkalmazáshoz is ideális.

Kőből készült időtálló virágtartók gyártása

Kőből készült időtálló virágtartók gyártása

Termékünkre teljes körű fagyállósági és színtartóssági garanciát vállalunk. Ezzel is szeretnénk a vásárlóink bizalmát elnyerni. Telephelyünkre érdemes ellátogatni, köztéri és kültéri, különleges virágtartó kaspóink, virágládáink közül válogathat.

Különleges ültetőedények

Különleges ültetőedények

Az ablakpárkányon, a teraszon, vagy akár a kertben általában egyszerű cserepekben, balkonládákban növekednek növényeink, pedig már magával az ültetőedénnyel is különleges hatást lehet elérni. Kiemeli a virágok szépségét, egyedi hangulatot kölcsönöz környezetének. A váratlan, de ízléses, illetve az inkább feltűnő alakok és díszítések egyaránt előfordulnak. Hogy hová melyik a legalkalmasabb, azt leginkább a környezet határozza meg.

Műanyag virágtartók

Műanyag virágtartók

Kedvenc növényeinknek egy szép virágtartó a megfelelő hely. Kertünk, udvarunk, környezetünk is otthonosabbá válik egy dekoratív virágtartó elhelyezésével. Nálunk többféle formájú, méretű virágtartó közül tud választani. Futó virágoknak leginkább a függeszthető kivitelt, míg a nagyobb és stílusban hozzá illőknek a dézsa virágtartó amit ajánljuk. Egy balkon kiváló dísze lehet egy szép balkonláda, virágláda. Ültethetünk bele futó növényeket, használhatjuk a lakásban fűszernövények, kisebb palánták nevelésére is. A virágláda és balkonláda alátétek segítségével nedvesen tarthatjuk a földet, valamint alulról is tudjuk öntözni. Kínálatunkban több típusú balkonláda és virágláda is szerepel, több ezek közül rápattintható alátéttel vásárolható, melyet az ár már tartalmaz.

Rattan+kerámia virágtartó

Rattan+kerámia virágtartó

Magyar alapanyagból magyar munkaerővel készített egyedi termék. Csodálatos, egyedi kosarakat készítünk, olyan anyagokból, amelyeket mi magunk termesztünk és gyűjtünk be. Csempésszünk be egy kis természetességet, otthonunkba!

Romantikus kaspók és virágtartók

Romantikus kaspók és virágtartók

Fa és fém kaspók, virágtartók széles választékával találkozhatsz. A csodás mintáknak köszönhetően üde színfoltja lesz bármely kertnek, terasznak vagy szobának. Minden ami vintage, country vagy romantikus stílus. Lakásdekorációs kellékeink között ékszerdobozokat és babákat, varrós és kisebb tároló dobozokat találhatsz, valamint illatosító tasakokat és készleteket, képeket, képkereteket.

Világító virágtartó

Világító virágtartó

A virágtartó állvány hallatán sokaknak azok a borzalmas fémből készült nehézkes szerkezetek jutnak eszükbe, amiket igyekeztünk szobanövényekkel láthatatlanná tenni, és amik tíz évvel ezelőtt még ott díszelegtek minden kispolgári lakás nappalijában. Jó hír, hogy ezek a fantáziátlan darabok már végleg eltűntek a design süllyesztőjében és helyükbe olyan kreációk léptek, mint ez a világító és öntöző funkcióval is felvértezett darab. A spanyol tervezőpáros, Ingela Viks és Liina-Kai Raviet varázslatos virágtartója tényleg igazi multifunkcionális alkotás, hiszen mind virágok, mind fűszernövények tárolására alkalmas kaspókból áll, sőt saját öntözőrendszerének hála, azon sem kell aggódnunk, hogy szeretett növényeink kiszáradnak.

Tuti menü