Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kiegészítők a kaspós növényeknek képes leírás - Virágtartók, kaspók.tlap.hu
részletek »

Kiegészítők a kaspós növényeknek - Virágtartók, kaspók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragtartok.tlap.hu » Kiegészítők a kaspós növényeknek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Agrocs Virágföldek

Agrocs Virágföldek

A virágföldek több tőzegfajta, érett kéreghumusz, homok, agyag, műtrágyák és egyéb speciális összetevők hozzáadásával készülnek. Az egyes földkeverékek összetevőik mennyiségében, arányában és a speciális adalékanyagok jelenlétében különböznek.

Balkonnövények ápolása

Balkonnövények ápolása

Sokaknak nincsen kertje, de szeretik a színes, illatos virágokat és a különleges levelükkel díszítő növényeket. A kerttulajdonosok pedig erkélyeik, teraszaik díszítésére használják szívesen a balkonnövényeket.A balkonnövényeket általában kisebb ládákba, cserepekbe ültetjük. A termőközegük minimális a növekedésük intenzitásához képest. A kereskedelmi forgalomban kapható zsákos földekben lévő, a növény számára hasznosítható tápanyag nagyon hamar elfogy, a föld víztartó képességét a sűrűsödő gyökérzet gyorsan lecsökkenti.

Különleges szobros virágtartók

Különleges szobros virágtartók

Különös és csodálatos szobrok, oszlopok, figurák, otthonunkban nem utolsó látványos dekorációs elemek. Webáruházunkban válogathat csodálatos dísztárgyainkból. Nézelődjön a webáruházunkban ahol a kertben elhelyezett szobrok és kerti díszeket bemutatjuk. Vásároljon egyszerűen és könnyedén megrendelés és házhozszállítás gyors ügyintézés telefonon.

Makramé virágtartó

Makramé virágtartó

Itt a tavasz, nemsokára virágokat veszünk vagy nevelgetünk kertünk, teraszunk, erkélyünk, vagy szobánk számára. Nagyon jól néznek ki a felfüggesztett virágtartók, amikor szinte leomlik belőlük a rengeteg virág. Sajnos nálunk mindig fúj a szél, kivéve, amikor nem, de amikor fúj, akkor bizony elég erős, és leveri a felakasztott virágtartókat, de még a virágállványokat is felborítja, ugyanúgy, mint a földre letett cserepeket.

Miért hasznos a tőzeg?

Miért hasznos a tőzeg?

A tőzeg a tőzeglápok humifikálódott üledéke. A rostos tőzeg a virágok földjébe vagy a szabadföldi ágyások talajába keverve nagy mennyiségű vizet tárol, a laza homoktalajt tömöríti, a nehéz agyagtalajt meglazítja, tehát javítja talaj fizikai szerkezetét, de tápanyagokat csak kismértékben szolgáltat a termesztett növényeknek.

Muskátli és balkonnövény tápoldat

Muskátli és balkonnövény tápoldat

A balkonnövények erőteljesen növekednek, virágoznak ezért a földben található tápanyagokat rövid idő alatt felhasználják, rendszeres tápoldatozás nélkül fejlődésük leáll, nem virágoznak. A Vitaflóra Muskátli és balkonnövény tápoldat rendszeres használatával megoldható a növények teljes körű tápanyagellátása, a termék az összes tápanyagot és a hiánybetegségek megelőzéséhez szükséges mikroelemeket a növény számára felvehető formában tartalmazza. A tápanyaggal jól ellátott muskátlik és balkonnövények erőteljes hajtásokat fejlesztenek, dúsan virágoznak az egész szezon alatt.

Önadagolós tápoldatok

Önadagolós tápoldatok

újonnan kifejlesztett, egyedülálló készítmények, amelyek hosszú időn keresztül táplálják a növényeket a túladagolás veszélye nélkül. Körülbelül 15 napon keresztül folyamatosan biztosítják a növények tápanyagellátását oly módon, hogy a tápelemek megfelelő ütemben kerülnek a földbe. A Fito Önadagolós csepegtető tápoldat rendszeres használata megerősíti a növények természetes védekezőképességét ellenállóbbá téve őket a káros hatásokkal szemben. Felhasználhatóak cserepes dísznövények tápanyag-utánpótlására 2-3 hetente. Egyszerű használat: az ampulla csúcsát levágva, a levágott végével szúrja a nedves talajba.

Tápoldatok, táprudak

Tápoldatok, táprudak

Az Oázis minőségi tápoldatok és táprudak az Oázis minőségi földek tökéletes kiegészítői. Így növényeik teljes pompában díszeleghetnek egész éven át. Míg a tápoldatok növényeink virágzását, termését segítik egyes kiemelkedően tápanyagigényes időszakban, a táprudak a növény mellé, a földbe szúrva lassan szívódnak fel. Így hosszú időn keresztül biztosítják az egyenletes tápanyagfelvételt. Túladagolni nem lehet, és a rendszeres utánpótlást sem kell fejben tartani. A két termék kombinálásával remekül egészíthetjük ki a minőségi Oázis földeket, hogy mindig a kellő tápanyag-utánpótlást biztosítsuk növényeink számára. A különböző fajták a növénycsoportok egyedi igényei szerint lettek kialakítva, hogy minden növény a neki legmegfelelőbb tápanyag-összetételt kaphassa.

Virágföldek FLORIMO

Virágföldek FLORIMO

Az egyik legkiválóbb FLORIMO virágföldeket gyártjuk és forgalmazzuk a magyar piacon. A minőségi termékek, a folyamatos termékfejlesztés, a fogyasztók egyre jobb kiszolgálása tette cégünket az egyik legnagyobb (évi 75.000 m2) virágföld és növényápolási termékek gyártójává Magyarországon, így első számú beszállítói vagyunk a hazai dísznövény- és virágkereskedéseknek, de az agro vállalkozásoknak, faiskoláknak, kertészeti centrumoknak is. Széles virágföld választékunkban minden elképzelhető növényfajta speciális igényeire van megoldásunk, megfelelő virágföld típus. Keresse virágföldjeinket, termékeinket szakárudákban, kertcentrumokban, gazdaboltokban.

Tuti menü