Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kertészeti konténerek, virágtartók képes leírás - Virágtartók, kaspók.tlap.hu
részletek »

Kertészeti konténerek, virágtartók - Virágtartók, kaspók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragtartok.tlap.hu » Kertészeti konténerek, virágtartók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Háztartási és műanyagárúk

Háztartási és műanyagárúk

Szinte minden amire Önnek szüksége lehet a háztartásban: Olcsó és jó minőségű műanyag árúval várjuk kedves vásárlóinkat, melynek nagy részét hazai gyártóktól szerezzük be. Nagy választékban kínálunk virágcserepeket, alátéteket, balkonládákat, sírvázákat, sózókádat és számtalan más műanyag terméket. Segítünk felszerelni konyháját a konyhai evőeszközöktől a kávéfőzőig, fürdőszobáját a WC kefétől a ruhaszárítóig. Válasszon bőséges kínálatunkból.

Kertész nagyker

Kertész nagyker

Szögletes palántanevelő edények, fekete színben. Egynyári növények, faiskolai szaporítóanyag nevelésére ajánlott. Szivartálcák magvetésre vagy szaporításra ajánlott. Legkedveltebb méret a 104-es, melyben az eper a muskátli szaporítása illetve a paprika magvetése is kiválóan megoldható.

Palántázó cserép

Palántázó cserép

Virágföldkeverékek, tápoldatok, műtrágyák, növénykarók, fenyő mulcsok, műanyag cserepek és balkonládák, fűmagok, vetőmagok, nádszövetek, kerti szerszámok, kerti kocsik stb. Célunk, hogy vásárlóink kedvező áron és jó minőségben megkaphassák az igényeiknek megfelelő növényeket és a hozzá szükséges kiegészítőket.

Tulipa Kft

Tulipa Kft

A Tulipa Kft maga is termesztő tevékenységet folytató cég, székhelyünkön, mely kertészeti telephelyünk is egyben, dísznövények, egynyári és balkonnövények termesztésével foglalkozunk. A kertészeti alapanyagokat és termékeket éppen ezért nem csak forgalmazzuk, hanem mi magunk is használjuk. Ebből kifolyólag jókora tapasztalattal is rendelkezünk a termékeket illetőleg.

Virágcserepek, faiskolai konténerek

Virágcserepek, faiskolai konténerek

Szaporító tálcák, szögletes virágcserepek, nevelő- és szállítótálcák, virágcserepek, faiskolai konténerek. Aligha okozhat nagyobb megelégedettséget, amikor a kertész termesztő házaiban körülnézve egységesnek látja az állományát. A szaporítóanyagait, félkész és kész növényeit egyaránt. Mint ahogy a kenyér lelke a minőségi gabona, úgy a növényé a jó közeg és a megfelelő virágtartó.

Tuti menü