Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fából készült virágtartók képes leírás - Virágtartók, kaspók.tlap.hu
részletek »

Fából készült virágtartók - Virágtartók, kaspók.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: viragtartok.tlap.hu » Fából készült virágtartók
Keresés
Találatok száma - 8 db
Drofa Virágtartók

Drofa Virágtartók

Minőségi vizes-bázisú vékony lazúrral felületkezelt, csiszolt keményfa lécekből, valamint műanyag bevonatos drótfonatból készült termékek. A virágtartók álló, függesztett, beültethető, vödrös, fali, változatban rendelhetők. Szintén az alapötletből kiindulva készült egyéb termékek, mint virágtartók, szeméttárolók, árnyékolók, pavilonok, homokozó és egyéb kerti kiegészítők, csak növelik a találmány sokoldalúságát.

Fa a kertben fa virágtartók

Fa a kertben fa virágtartók

Kivételesen nagy forma és méret-választékban kínálunk fából készült virágládákat, balkonládákat. Lehetőség van egyedi méretű termékek gyártására is. virágtartó ládáink kertben és teraszon egyaránt elhelyezhetőek, akár tér-elválasztóként is funkcionálhatnak, kombinálhatóak apácaráccsal is.

Fa virágtartó dézsák

Fa virágtartó dézsák

Növénytartó dézsáinkat hagyományos kádáripari termékekből alakítottuk ki. Az edények akác-, illetve tölgyfából készülnek. A fejátmérő és az 5 cm-rel kisebb magasság közti állandó méretarány kvadrátos formát nyújt a termékeknek. Az anyagvastagság 15 mm-től a dézsa nagyságából adódó terhelés függvényében 40 mm-ig növekszik. A növénytartók belsejét kiégettük, fokozott védelmet biztosítva ez által a terméknek a virágfölddel történő érintkezése során. Átmérője 45cm magassága 40cm.

Fából faragott virágtartók

Fából faragott virágtartók

Előre is köszönöm, hogy megnézed e weboldal tartalmát. Ez a weboldal, megszeretné ismertetni egy művész munkáit a nagy Világgal, olyan művészi munkákat, amelyeket elvétve lehet látni, és aki készíti, annak egy élmény hiszen, amikor elkészül egy munkájával, benne van a szíve és lelke. Ezek a munkák, Virágtartók, melyek fából, pontosabban ágakból készülnek. Saját kezével rakja össze és készíti el az alapanyagok beszerzésétől az utolsó simításokig.

Fából készült virágdézsák

Fából készült virágdézsák

Virágedényeink akácfából készülnek, még a legmostohább környezetben is 15- 20 évig szolgálják gazdájukat. A virágtartókat alkotó fadongákat, feketére festett vagy horganyzott, acélpántok fogják össze. Felületük natúr, lakkozott, pácolt, vagy olajjal kezelt.

Fonott fa virágtartó

Fonott fa virágtartó

Ma már tartunk faárukat, virágdézsákat, kerámiákat, bográcsokat, rattan- bambusz-fabútorokat, és sok fajta távol keleti lakás-kiegészítőt, rönkbútorokat és játékokat, természetes alapanyagokat (fűzvessző, rattan, bambusznád, bambusz lemez, gyékény és nádfonat, több mint 8000 fajta termékünk van.

Virágládák fából

Virágládák fából

Az egyre népszerűbb online vásárlás segítségére hoztuk létre ezen webáruházunkat. Célunk olyan, informatív oldal létrehozása ami megkönnyíteni termékeink megismerését! A online faáruház üzemeltetője az Ildáre bt: az 1996- ban alakult családi vállalkozás működése során egyedülálló kínálatot alakított ki a kerti termékek piacán. Az Ildáre termékeit és szolgáltatásait ajánljuk, ha fontos Önnek

Virágtartók a kertben fából ötletek tippek

Virágtartók a kertben fából ötletek tippek

A kertészeti áruházakban egyre többféle virágtartók kaphatók.Ezek készülhetnek fémből,kovácsolt vasból, műanyagból, fából.Pénztárca kímélő megoldás, ha magunk készítünk valami egyszerű, de szép ötletes virágtartót, melyre méltán lehetünk büszkék.Az újrahasznosításnak a kertben nincs határa. Nem kell vagyonokat költeni, ha kicsit egyedibbé szeretnénk tenni kertünket. Nincs szükség szakemberre sem, csak egy kis szabadidő és kézügyesség és fantázia kell, és máris valami újat,szépet varázsolhatunk. Ültetni bármibe lehet - amibe kellő mennyiségű föld fér, de nem biztos, hogy jól is mutat kertünkben. . Ezért gondoljuk át miből és milyen formát készítünk, hogy a környezettel harmonizáljon.Lomtalanításkor is találhatunk olyan kidobásra szánt dolgokat,amiből egyedi virágtartót varázsolhatunk .Lehet akár egy régi hordó félbevágva, egy rossz fiók, egy régi fateknő, bicikli, táska vagy egy kivájt fatuskó,farönk is.

Tuti menü